Oughterard heeft een prachtige 18-holes golfbaan die onlangs aanzienlijk is verbeterd. Bezoekende golfers zijn welkom en de greenfees zijn zeer redelijk.

Binnen een aanvaardbare rit is de lange, uitdagende Connemara golfverbindingen bij Ballyconneely en bij Galway Bay, op slechts een half uur afstand, een andere spannende baan. Daarnaast is er een 18-holes baan in Galway, nieuwe banen in Barna en Lettermullen en een andere interessante 9-holes baan aan de oever van de Corrib River bij Glenlo Abbey, in de buurt van Galway. Ze zijn allemaal binnen handbereik voor de dagtripper van Oughterard.

Oughterard Golf Club

De dichtstbijzijnde 18-holes golfbaan is Oughterad Golf Club en biedt een warm welkom aan bezoekers.

Speel golf en geniet van de restaurant- en barfaciliteiten.

Als u een tee time wilt boeken klik hier Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op . We bieden ook winter specials aan die elk jaar over de wintermaanden lopen. Deze specials worden regelmatig bijgewerkt en zijn van grote waarde voor de bezoekende golfer. Klik voor een overzicht van onze actuele winterspecials. Onze pro-shop biedt een volledig scala aan clubs te huur aan. Naast golf heeft Oughterard de bezoekers veel te bieden.

Bezoek de website van de Oughterard Golf Club voor de meest actuele prijslijst, informatie en aanbiedingen:

http://www.oughterardgolfclub.com

Connemara Kampioenschap Golf Links

Prijsbereik: €50 – €75

Website & Online boeken: http://connemaragolflinks.com/

Golf aan de rand van Europa…Connemara Championship Golf Links, de enige linksbaan in Co. Galway, is genesteld tussen de landschappelijke pracht en praal van het 12 Bens gebergte en de ruige Atlantische Oceaan. Deze prachtige geïsoleerde verbindingsbaan, opgericht in 1973 en ontworpen door Eddie Hackett, ligt ten westen van Clifden langs het Wild Atlantic Ways signature discovery point van Derrigimla Bog en Mannin Bay Blueway. Van het testende hondenpootopeningsgat tot en met de adembenemende rug 9 is het parcours een test voor alle niveaus. In 2000 werden nog eens 9 holes onthuld om een extra dimensie toe te voegen aan de opwindende Connemara-golfervaring.

Bij het spelen van Connemara ben je altijd gebiologeerd door het landschap om je heen, of het nu gaat om de Slyne Head Lighthouse, de 12 Bens Mountains, de Atlantische Oceaan of Grainne O’Malleys Castle, op elk gat zit wel iets bijzonders. De club biedt fantastische faciliteiten met een moderne clubhuisbar, coffeeshop en restaurant, een proshop, oefenbereik en putting green. De proshop heeft alles wat je nodig hebt van golfkarren, verhuurclubs, collegegeld en alle top kledingmerken. Met vele prachtige stranden, pony trekking, wandelen, wandelen en fietsen beschikbaar in de buurt Connemara Golf Links heeft veel te bieden, niet alleen de ervaren golfer, maar elke bezoeker op zoek naar unieke avonturen.

Connemara-eilanden (9 Gat)

Prijsbereik: €15 – 25

Website: http://www.connemaraislesgolf.com/

Gelegen aan de rand van de Atlantische Oceaan in het hart van de Connemara Gaeltacht, heeft deze unieke 9-holes baan op het eiland enkele van de mooiste golfbanen van het land. Het rietgedekte clubhuis aan zee is het voorouderlijk huis van de oprichters van de Connemara Isles Golf Club, de gebroeders Lynch. De zee rond de golfbaan is beroemd om zijn natuurlijke oester- en sint-jakobsschelpbodems. In de zomer kunt u genieten van de traditionele bootfeesten, van currachraces tot hoerenraces. Dit gebied biedt u een unieke kans om de Connemara-cultuur op zijn best te ervaren.

Tussen de wilde, ruige, ongetemde natuurlijke schoonheid van de Wilde Atlantische Weg vindt u dramatische uitzichten over land en zee en unieke ervaringen die alleen de westkust kan bieden. Verborgen langs de laatste Atlantische grens van Europa ligt Ceantar na nOileán, de eilandregio Connemara. Het eiland Eanach Mheáin is de thuisbasis van het verborgen juweel dat Connemara Isles Golf Club is. Connemara Isles is een 9-holes linksgolfbaan die geschikt is voor elk type golfer, van beginners tot de volgende Open kampioen. Elk gat heeft zijn eigen unieke signatuur, het is echt een magische ervaring die u zich altijd zult herinneren.