Luxe accommodatie en avontuur in Connemara

4 Sterren Luxe Accommodatie

Camillaun Lodge is een klein familiebedrijf met een luxe gastenverblijf, aan de oever van de Owenriff rivier, Oughterard, Connemara, Ierland, met directe toegang tot Lough Corrib.

We hebben een viersterrenaccreditatie verworven met de Nationale ‘Quality Approved’ regeling voor Bed and Breakfast gebouwen.

De Lodge accommodatie is ideaal voor kleine feesten van 8 tot 10 personen wanneer het hele huis en de faciliteiten tot uw exclusieve beschikking staan, vrienden en familie-evenementen kunnen worden gevierd en volledig verzorgd door Deirdre en Greg. De Lodge is gebruikt als locatie voor teambuilding oefeningen.

De accommodatie bestaat uit vier kamers (drie gezinskamers met eigen badkamer) en een tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer. Vanuit uw slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en het omringende landschap.

Het huis heeft slaapkamers in frisse felle kleuren en een moderne badkamer. De inrichting van het huis is grotendeels antiek dat in de loop der jaren is verzameld en smaakvol geselecteerd voor de verschillende kamers.

P1030342
P1030346

Onze faciliteiten ter plaatse

Als onze gast kun je genieten van de luxe van Camillaun...

Jacuzzi

Of uw bezoek aan Camillaun nu voor ontspanning of inspanning is, de Hot Tub is een geliefde plek om te ontspannen. Gelegen in de lodge, verwen uzelf met uitzicht op de tuinen. Onze jacuzzi is een van de kleine luxes die Camillaun onderscheidt als niet zomaar een gewone B&B, maar een ervaring op zich.

Overstromingsverlichte tennisbaan

Onze volwaardige tennisbaan ligt aan de zijkant van de lodge en is goed onderhouden. Het is gratis voor gasten en rackets en ballen zijn verkrijgbaar bij de lodge, maar als je een favoriet racket hebt, voel je vrij om je eigen racket mee te nemen. Het asfalt is omheind om de ballen binnen te houden en het is verlicht voor het geval je tot laat in de avond door wilt gaan.

Bootverhuur

We hebben een groot aantal meerboten en hengelsportuitrusting te huur bij de lodge met directe toegang tot Lough Corrib.

Snookertafel

Perfect voor regenachtige dagen, zal onze volledige grootte snookertafel (of biljart zoals het soms wordt genoemd) u of de kinderen urenlang vermaken terwijl het verbeteren van de levenslange vaardigheden van de hand oog coördinatie.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is een rustige en ontspannende ruimte met veel boeken en tijdschriften die u kunt inzien. Perfect voor regenachtige dagen, het doden van een beetje tijd, of ontspanning.

Vissen Lough Corrib
Hot Tub

4 Sterren Luxe Avontuur

Camillaun Lodge is een van de oprichters van de Great Fishing Houses of Ireland and Fishing Ireland West en werd door Alistair Sawday in een artikel in de Irish Independent uitgeroepen tot een van de "Top 10 Waterside Hideaways".

Camillaun Lodge is uitgerust met alle faciliteiten die de moderne buitenliefhebber nodig heeft, waaronder een grote spullen/stangruimte en speciale droogfaciliteiten en zelfs een volwaardige harde tennisbaan die verlicht is voor de echt enthousiaste buitenstaander. We hebben ook een grote activiteitenruimte toegevoegd met een grote snookertafel, een fly tying desk en een leesruimte, allemaal voor het extra plezier van de gasten.

We hebben ook een jacuzzi voor uw vermoeide spieren en botten na een dag van inspanning! Nooit eerder waren er zoveel faciliteiten beschikbaar in zo’n klein intiem huis!

Als u op weg bent naar de dag, kunnen wij een lunchpakket voor u bereiden voor al uw speciale wensen.

Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 8.00 uur. Het uitzicht vanuit de eetkamer is prachtig met de met bomen omzoomde rivier op slechts een steenworp afstand van het raam. Een korte wandeling langs de rivier voor het ontbijt en u kunt genieten van de lucht die geparfumeerd is door grasvuurtjes langs de oever van de rivier.

Greg en Deirdre Forde

Ontmoet uw gastheer en gastvrouw

Greg en Deirdre Forde wonen al 25 jaar in Oughterard. In 1991 begonnen ze een restaurant in het dorp en 3 jaar later begonnen ze met hun hengelsporthuis. Na 7 jaar restaurantleven en de komst van hun zoon besloten ze te bezuinigen. Greg heeft een senior positie in Inland Fisheries Ireland en Deirdre geeft parttime les in de winter. Deirdre’s zus Helen is soms een gewillige helper geweest. De foto is van het drietal na Helen’s afstudeerceremonie in 2011!

Camillaun Welkom

Bij aankomst krijgen de gasten thee / koffie en thuisgebakken broodjes aangeboden om u te helpen bij het inrekenen!

The Great Fishing Houses of Ireland

Founding Member

5/5 on Tripadvisor

Reccomended on TripAdvisor. Check out real traveller reviews on TripAdvisor

4 Star

4 Star Fáilte Ireland (Irish Tourist Board) Accreditation

Wild Atlantic Way

Located on the western banks of Lough Corrib