3 nachten 3 dagen

Genomen in de volgorde van uw keuze:

Dag 1: Ontspan en maak kennis met uw omgeving
Na het ontbijt maakt u een 2-3 uur durende rondwandeling door het dorp Oughterard en vindt u enkele van de verborgen juweeltjes van dit gebied. Er wordt een lunchpakket voorzien. In de namiddag keert u terug naar Camillaun Lodge, geniet van de tuin en de faciliteiten van de lodge – bubbelbad, tennisbaan, speelzaal of ga gewoon lekker languit liggen op de bank en lees een boek.

De afternoon tea wordt om 16.00 uur geserveerd.

Avond: Een korte wandeling via een laan brengt u naar het dorp Oughterard waar u kunt genieten van de vele restaurants en pubs.

Dag 2: Een goede wandeling Maamturks
Verken een deel van de Western Way tussen Oughterard en Maam. 5-6 uur lopen Volg de oevers van Lough Corrib langs de Glann weg, geniet van een prachtig uitzicht op het meer en het omringende platteland, ga verder via bospaden en op een board wandeling, neem het spectaculaire uitzicht op Connemara en het Maam Turk gebergte in zich op. Lunchpakketten voorzien

Haal op met de taxi en ga op tijd terug naar Camillaun Lodge voor Afternoon Tea.

Dag 3: Een dag op het meer
Tijd om het meer te verkennen. Neem een van onze boten afgemeerd in de tuin, met lunchpakketten, zwemvesten, kaart en hengel ontdek de wonderen van Lough Corrib en zijn vele eilanden. Bezoek het historische Inchagoill Island, beroemd om zijn oude kerken en begraafplaatsen, maak de prachtige wandeling rond het eiland.

Ga terug naar Camillaun Lodge en blijf misschien nog een nachtje langer! Kaart, reddingsvesten en natte uitrusting aanwezig.

Gebaseerd op het delen van 2 personen:
3 nachten, Bed and Breakfast, lunchpakketten per dag, taxivervoer en boottocht inclusief kosten €165 per stuk.

Visgids kan vooraf worden geboekt en is een extra €120 tussen 2 personen.

Citaat: Natuur

3 overnachtingen 2 dagen vissen op basis van 2 personen
Aanbod beschikbaar gedurende het hele visseizoen, behalve in mei

Dag 1
Na het ontbijt ontmoet u uw visgids die wat tijd zal besteden aan het uitleggen van de beschikbare vissoorten op Lough Corrib en het geven van instructies over het gebruik van de motor en de boot.

De gids neemt u mee in de boot voor de dag en laat u de visplekken zien, geeft u desgewenst wat vliegvisinstructie. Lunchpakketten voorzien. Terugkeer naar Camillaun Lodge voor Afternoon Tea om 16.00 uur.

Dag 2
Na het ontbijt kunt u gaan vissen met een lunchpakket, oefenen wat u geleerd heeft van de vorige dag, als het weer het toelaat, veel van de eilanden verkennen en een bezoek brengen aan het historische Inchagoill-eiland. Ga terug naar Camillaun Lodge, ontspan in een bubbelbad, speel snooker of bezoek de pubs en restaurants van de dorpen.

3 nachten B&B, 2 dagen vissen, hengelverhuur, lunchpakketten en gids €255 per persoon delen
Kaart, reddingsvesten en natte uitrusting voorzien

Citaat: Vissen

3 nachten 3 dagen op basis van B&B en inclusief toegang tot het lokale erfgoed.

Dag 1
Leer wat lokale geschiedenis kennen. Neem een korte rit naar Glengowla Silver en Lead Mines gelegen 2 mijl ten westen van Oughterard en ontdek het leven van een mijnwerker in de jaren 1800. Ga terug naar Oughterard Village voor de lunch in een van de lokale restaurants of bars. Wandel in de namiddag de Golden Mile en leer de geschiedenis van Oughterard kennen met behulp van het Golden mile-boekje

Ga terug naar Camillaun Lodge voor een afternoon tea, relax en geniet van de faciliteiten van de lodge.

Dag 2
Bezoek na het ontbijt Aughanure Castle, gebouwd door de machtige O Flaherty’s in de jaren 1500, het is een van de best bewaarde Tower Houses in Ierland. Ga verder naar de Keltische thematuinen van Brigit’s Garden waar u kunt genieten van een koffie of lunch en de tuinen kunt verkennen.

Ga terug naar Camillaun Lodge voor een kopje thee in de namiddag, ontspan en geniet van de lodge en zijn faciliteiten.

Dag 3
Tijd om het meer te verkennen. Neem een van onze boten afgemeerd in de tuin, met lunchpakketten, zwemvesten, kaart en hengel ontdek de wonderen van Lough Corrib en zijn vele eilanden. Bezoek het historische Inchagoill Island, beroemd om zijn oude kerken en begraafplaatsen, maak de prachtige wandeling rond het eiland.

Ga terug naar Camillaun Lodge en blijf misschien nog een nachtje langer!

Kaart, reddingsvesten en natte uitrusting voorzien

Kostprijs €165 per persoon

Citaat: Erfgoed